Házunk Szendehely és Szendehely Katalinpuszta között található.

Cím:  2640 Szendehely, Panoráma út 2.

Telefon: +36 30 60 90 248

Adószám:  78981100-1-32

Megközelítés autóval:
Budapesttől a M3 úton kifelé. Kacsópongrác felüljáró után Metro áruházat elhagyva a következő lehetőségnél a Hont, Vác útjelzést követve felkanyarodni az M3 felett átívelő M0 útra és azon pár kilométer utána lekanyarodni a jobbra a 2-es főútra Vác, Hont felé.
Utána már csak a Hont felé egyenesen a 2-es főúton.
Vácot elhagyva jön a szerpentin ami Szendehely-Katalinpusztán vezet át. Onnan már látszik a házunk, de erről az oldalról gépjárművel megközelíteni nem lehetséges. Szóval tovább Szendehelyre ott a templomnál balra (Petőfi Sándor utca).
Az első utcán szintén balra (Rákóczi utca). Az utca végén jobbra (Vörösmarty utca) végig a játszótér mellett egészen az erdő széléig, ahol 3 felé ágazik az út, a legbaloldalibb úton kell átjönni az erdőn keresztül.
Az erdőben kb. 400 métert kell megtenni majd a fennsíkra kiérve tovább egyenesen az első ház jobb oldalon.
GPS koordináták: 47.849181,19.097003

Megközelítés vonattal:
Budapestről a Nyugatiból indul vonat Verőcére (35 perc). innen transzferrel tudjuk házhoz hozni a vendégeket (2000Ft/ transzfer).

Megközelítés busszal:
Budapestről Újpest Városkaputól indul busz Szendehelyre (50 perc). Az első falu Szendehely-Katalinpuszta, NEM itt kell leszállni, hanem a második faluban Szendehelyen. A buszmegállótól fél óra sétára van a házunk az erdőn keresztül. Innen a transzfer ingyenes.